Annelies de Jager

Ik als psycholoog...

Als psycholoog ben ik rustig, open en ik kan goed luisteren zonder te oordelen. Ik help je om weer zelfredzaam te worden door een stukje met je mee te lopen in je leven, zodat je weer zelf verder kunt. Dit doe ik op een persoonlijke en cliëntgerichte manier. Jouw wensen staan centraal en ik hou geen standaardpraatje, maar verdiep me in jou en in jouw klachten. Op die manier maak ik een behandeling die helemaal aansluit bij wie jij bent en wat jij nodig hebt. Uiteraard is de behandeling die we dan starten wel wetenschappelijk onderbouwd.

Ik vind het contact met jou enorm belangrijk. Daarom ben ik tussen de consulten door telefonisch en per mail te bereiken, zodat ik je kan ondersteunen op de momenten waarop je het nodig hebt.

Christelijke levensbeschouwing

Ik heb zelf een christelijke levensovertuiging, maar mijn behandeling heeft geen christelijke inslag – tenzij jij er om vraagt. Het maakt mij ook niets uit wat jouw geloofsovertuiging is, iedereen is welkom!

Meer over mij

Ik ben getrouwd met mijn lieve man en samen hebben wij twee dochters. Ik hou ervan om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om lekker te koken, te wandelen met onze hond, om creatief bezig te zijn en te genieten van de natuur. Daarnaast hou ik erg van zingen en muziek maken. Verder vind ik het vooral erg fijn om mezelf helemaal terug te trekken in een goed boek, een meditatie of lekker een dagje naar de sauna te gaan.

over annelies de jager

Studie en Opleiding

Aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heb ik mijn Bachelor en Master Klinische Psychologie behaald. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in praktijkstages bij PsyQ en Bouman Verslavingszorg. Ik heb sinds 2016 mijn eigen praktijk. De praktijk ben ik gestart in Rotterdam, maar inmiddels ben ik alleen nog werkzaam in Gouda. Ik geef sinds 2016 verschillende soorten individuele en relatietherapie. En heb daardoor nu ook veel ervaring hiermee.
Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven met mijn kennis over de laatste ontwikkelingen van de therapieën die ik toepas en om nieuwe technieken te blijven aanleren. Daarom volg ik elk jaar een opleiding om mijzelf bij te blijven scholen.

Opleidingen die ik o.a. tot nu toe met succes heb afgerond, zijn:

  • EFT Relatietherapie
  • IBCT Relatietherapie
  • het KOP-model

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NIP en psychologenplatform PsyNed.

over mij