Annelies de Jager

Ik als psycholoog...

Als psycholoog ben ik rustig, open en ik kan goed luisteren zonder te oordelen. Ik help je om weer zelfredzaam te worden door een stukje met je mee te lopen in je leven, zodat je weer zelf verder kunt. Dit doe ik op een persoonlijke en cliëntgerichte manier. Jouw wensen staan centraal en ik hou geen standaardpraatje, maar verdiep me in jou en in jouw klachten. Op die manier maak ik een behandeling die helemaal aansluit bij wie jij bent en wat jij nodig hebt. Uiteraard is de behandeling die we dan starten wel wetenschappelijk onderbouwd.

Ik vind het contact met jou enorm belangrijk. Daarom ben ik tussen de consulten door telefonisch en per mail te bereiken, zodat ik je kan ondersteunen op de momenten waarop je het nodig hebt.

Christelijke levensbeschouwing

Ik heb zelf een christelijke levensovertuiging, maar mijn behandeling heeft geen christelijke inslag – tenzij jij er om vraagt. Het maakt mij ook niets uit wat jouw geloofsovertuiging is, iedereen is welkom!

Meer over mij

Ik ben inmiddels al meer dan 7 jaar getrouwd met mijn lieve man. En samen hebben wij twee dochters. Ik hou ervan om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om lekker te koken, te wandelen met onze hond en om nieuwe plekken te ontdekken.

Achtergrondstudie en opleidingen

Aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam volgde ik mijn Bachelor en Masteropleiding Klinische Psychologie. Tijdens mijn studie deed ik veel ervaring op in het behandelen van verslavingen en depressies. Ik ben nu meer dan een jaar werkzaam in mijn eigen praktijk en ik heb mijn ervaringen uitgebreid met onder andere burn-out, overspannenheid, negatief zelfbeeld, rouw- en verliesverwerking. etc.

Daarnaast geef ik veel relatietherapie. Ik heb hier ook een cursus voor gevolgd bij stichting EFT Nederland. Ik vind het erg belangrijk om mijn kennis bij te houden door middel van cursussen en het lezen van vakliteratuur.
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NIP en psychologenplatform PsyNed.