Reviews

 • "Wat mij persoonlijk erg goed beviel aan mijn therapie bij Annelies, is dat zij enerzijds weet wanneer ze moet doorvragen en anderzijds weet wanneer ze een opmerking moet maken. Die combinatie brengt de cliënt tot stelling om zo zelf zijn/haar gedragspatronen te ontdekken, tot inzichten te komen én te begrijpen waar de ‘wond’ in de kern nu precies vandaan komt. Ik heb Annelies leren kennen als een behulpzaam, aanwezig en empathisch persoon met een gezonde dosis lef: Annelies gaf bij mijn eerste sessie bijv. aan ‘als er geen klik is tussen ons, heeft het weinig zin om samen te werken.’ – die opmerking gaf mij ontzettend veel vertrouwen in haar kunnen. Het gaf mij vertrouwen, omdat ik meteen het gevoel had: in deze ruimte wordt – in alle veiligheid – oprecht met elkaar gesproken. Dat vertrouwen heeft zich uiteindelijk dubbel en dwars uitbetaald."
 • “Wij zijn je enorm dankbaar dat we dankzij jouw talenten, de liefde snel weer hebben herpakt. Bijzonder en mooi dat je dit samen met ons wilde uitpluizen. We zijn weer helemaal verliefd!”
 • “Veel dank voor je begeleiding en ondersteuning, voor je aandacht en betrokkenheid. Voor je helderheid en niet oordelen. Ik heb er veel aan gehad.”
 • “Je hebt me onwijs geholpen met mijn persoonlijke groei. De sessies die ik bij jou heb gevolgd hebben echt een verschil gemaakt in mijn gedrag. Door jou ben ik meer naar mezelf gaan luisteren en vooral meer van mezelf gaan houden. Door de verschillende opdrachten die ik heb uitgevoerd, heb ik geleerd hoe ik minder op de automatische piloot kan leven en geleerd hoe ik een positiever zelfbeeld kan creëren. Ik geloof erin dat iedereen af en toe een steuntje in de rug nodig heeft om de beste versie van zichzelf te worden en jij bent hierin mijn steuntje geweest. Nogmaals bedankt!”
 • “Annelies is een heel fijn mens om mee te praten. Ze is erg professioneel, heeft een warm karakter en veel kennis. Ik heb een top ervaring met haar gehad. Ze heeft mij door een verschrikkelijker periode heen geholpen. Ik voel me gewoon 1000 keer beter dan voordat ik bij Annelies kwam. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.”
 • “Annelies, je hebt me heel goed geholpen. Het verdriet toelaten is nog wat moeilijk, maar ook dat zal goedkomen. Dankjewel!”
 • “Annelies is gewoon duidelijk, eerlijk en kundig!”
 • “Ze luistert goed en geeft op de juiste momenten advies en tips. Daarnaast heeft ze een fijne, rustige uitstraling, waardoor ik me direct op m’n gemak voelde.”
 • “Annelies heeft een open houding en is nuchter.”
 • “Annelies is een heel fijn mens om mee te praten, professioneel, warm karakter, heeft veel kennis, ik heb een top ervaring met haar gehad. Ze heeft mij door een verschrikkelijke periode geholpen en ik ben daar erg dankbaar voor. Ik voel me gewoon 1000x beter dan toen ik hulp zocht.”
 • “Nuchter maar begripvol, geheel onpartijdig en praktische handvatten voor verbeteringen. Streng maar rechtvaardig waar nodig.”
 • “Goed luisterend oor, geen vooroordeel, goed advies.”
 • “Luisterde goed, geeft zelf pakkende voorbeelden.”
 • “Er was een klik, zelfbewuste uitstraling, ze zocht persoonlijke tips die voor mij van toepassing waren, ze kon goed samenvatten, luister oor, ze veroordeelde mij niet, mijn negatieve gedachten veranderde zij in positief.”
 • “Annelies is heel toegankelijk en stelt je meteen op je gemak. Ze straalt rust uit en creëert een plek waar je jezelf kan zijn. Ze luistert erg goed en geeft rake tips en opmerkingen die je doen stilstaan bij sommige zaken of situaties. Ze doorziet problemen en legt de nadruk op het positieve.”
 • “Open reactie op mijn depressie ivm scheiding, goede begeleiding en een rechtuit advies maar ook een goed luisterend oor, waarin ik mijn verhaal kwijt kon. De behandeling heeft mij een positieve invulling gegeven om de wereld weer in perspectief te zien. Annelies, bedankt voor dit.”
 • “Annelies is een rustige begane vrouw die mij vanaf het eerste gesprek op mijn gemak wist te stellen. Ze luistert zonder te oordelen en geeft rake tips en advies waar ik nog lang op terug zal kunnen vallen. Ik voelde me heel erg welkom en begrepen, waardoor het nooit een drempel was om er heen te gaan. De positieve feedback die op deze website stond, overtuigde mij ook om haar als psychologe te kiezen en dat zou ik anderen ook aanraden!”
 • “Annelies is in staat een sfeer te creëren, waarbij je je op je gemak voelt. Dit bevordert de slagingskans van de therapie.”
 • “Annelies is een psycholoog die heel doelgericht te werk gaat. Ze inventariseert en pakt daarna de issues successievelijk op. Hierdoor zijn de sessies erg effectief. Ze is begaan met de patiënt. Haar werkwijze heeft bij mij snel goede resultaten opgeleverd waardoor de wereld er weer anders uit kwam te zien. Ze benoemt zaken goed en duidelijk en werkt binnen de mogelijkheden naar een gepaste oplossing. Annelies is rustig en vriendelijk. Annelies maakt het verschil.”
 • “Ze is rustig, geeft de cliënt tijd voor zijn verhaal. En geeft blijk goed geluisterd te hebben”.
 • "Annelies is een rustige, begane vrouw die mij vanaf het eerste gesprek op mijn gemak wist te stellen. Ze luistert zonder te oordelen en geeft rake tips en advies waar ik nog lang op terug zal kunnen vallen. Ik voelde me heel erg welkom en begrepen, waardoor het nooit een drempel was om er heen te gaan. De positieve feedback die op deze website stond, overtuigde mij om haar als psychologe te kiezen en dat zou ik anderen ook aanraden!"
 • "Annelies is een psycholoog die heel doelgericht te werk gaat. Ze inventariseert en pakt daarna de issues successievelijk op. Hierdoor zijn de sessies erg effectief. Ze is begaan met de patiënt. Haar werkwijze heeft bij mij snel goede resultaten opgeleverd waardoor de wereld er weer anders uit kwam te zien. Ze benoemt zaken goed en duidelijk en werkt binnen de mogelijkheden naar een gepaste oplossing. Annelies is rustig en vriendelijk. Annelies maakt het verschil."
 • “Open reactie op mijn depressie i.v.m. mijn scheiding. Ze geeft goede begeleiding en een rechtuit advies, maar ook een luisterend oor waarin ik mijn verhaal kwijt kon. De behandeling heeft mij een positieve invulling gegeven om de wereld weer in perspectief te zien. Annelies, bedankt voor dit!”
 • "Annelies dringt door tot de kern en benoemde voor mij confronterende conclusies waar ik aan kon werken."
 • "Annelies luistert goed en actief. Ze gaf tips waar ik direct mee aan de slag kon."
 • "Annelies is rustig, geeft de cliënt de tijd voor zijn verhaal en geeft blijk goed geluisterd te hebben."
 • “Na 3 sessies kon ik alweer zelfstandig verder. Ze creëert een prettige sfeer om je verhaal te kunnen doen, weet snel door te dringen tot de kern van het probleem en geeft gericht opdrachten en tips waar je echt iets aan hebt. Annelies, dank voor je tijd en aandacht!”
 • “Annelies is rustig, begaan en betrokken”
 • 'Ik heb bij Annelies in een halfjaar meer bereikt dan 4 jaar lang bij andere instanties. Ze werkt erg doeltreffend en is direct, daar houd ik van. Daarnaast kreeg ik ook huiswerk opdrachten mee, waardoor het allemaal niet zo vrijblijvend blijft en je daadwerkelijk naar je doelen toe werkt.'
 • "Ik ben naar Annelies gegaan voor meer rust in mijn hoofd en lijf. Ik heb inzicht gekregen om goede keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen."
 • "Annelies biedt een luisterend oor en goed advies."
 • "Ik vind Annelies erg fijn in de omgang. Ze gerbuikt ook haar eigen voorbeelden dit vond ik erg fijn. Omdat ik ook wist dat ik niet de enige ben. Ze geeft ook veel verduidelijking hoe het soms werkt in je hoofd, maar dan wel vooral het positieve aspect. En het is zo fijn dat je haar altijd mag mailen of bellen. Dit geeft mij en rustig gevoel."
 • "Annelies is een echte vakvrouw met veel kennis en in combinatie met haar menselijkheid en op de juiste momenten een dosis humor ben ik binnen enkele sessies heel anders in het leven gaan staan. Annelies weet de pijnpunten heel snel te vinden en heeft mij geleerd hier mee om te gaan, er anders naar te kijken of te accepteren. Ik ben nu enkele maanden gestopt en heb nog dagelijks profijt van de gesprekken."
 • "Ik had al langer het gevoel dat ik mezelf een beetje kwijt was en alle spontaniteit uit mijn leven was. Ik had last van angsten, stress en kon mijn zelfbeeld helemaal naar beneden brengen door te piekeren. Dus de handschoen opgenomen en na een korte online zoektocht bij Annelies uitgekomen. En wat een geluk heb ik daarmee gehad! De gesprekken met Annelies hebben mij enorm veel inzicht gegeven in de oorzaken en gevolgen van mijn gedrag of gedachtes. Ze is een hele fijne gesprekspartner. Open, eerlijk en respectvol. Ze geeft simpele opdrachten als huiswerk mee, maar in hun eenvoud bijzonder effectief. Ik ben Annelies enorm dankbaar voor haar hulp. Ik weet nu zoveel beter wie ik wil zijn, kan dingen beter in perspectief plaatsen en heb een leven vol plezier en spontaniteit terug. En als het even tegen zit heb ik de handvaten om er weer bovenop te komen."
 • "Op je kaartje staat deze tekst: “Ik loop een tijdje met je mee in een stukje van je leven, zodat je daarna weer vol goede moed zelf verder kunt”. Dit heb ik zo ervaren. Hartelijk bedankt voor je betrokkenheid!!"
 • "Deze therapeut is zeker aan te raden. Ze neem de tijd om naar jou te luisteren en probeer jou in de kleinste details te helpen en jezelf terug te vinden."
 • "Annelies is een lieve, rustige, zeer kundige vrouw die mij goed advies heeft gegeven waar ik mee verder kan. Dank je wel Annelies voor de fijne gesprekken."
 • "Voor dat ik bij Annelies kwam, had ik erg last van paniekaanvallen. Na een paar afspraken ging het al snel beter. Annelies heeft een fijne manier van omgang en een goede aanpak voor je probleem."
 • "Twee periodes heb ik gesprekken bij Annelies gevolgd. In de eerste periode heeft Annelies mij geholpen patronen in mijn leven te zien en mijzelf beter te leren kennen. Hier heb ik erg veel aan gehad. Wat ik prettig vond, is ruimte voor mijn eigen inbreng. Hier sloot Annelies in de gesprekken op aan, door vragen te stellen, maar ook voorbeelden en handvatten te geven om het praktisch te maken. De tweede periode zijn we dieper ingegaan op wat we eerder besproken hebben. In een periode waarin het voor mijzelf moeilijk was, hebben de gesprekken met Annelies mij geholpen om zelf weer verder te kunnen."
 • "Mijn ervaring is dat je op korte termijn bij Annelies terecht kunt en met je bespreekt wat in jouw situatie nodig is wat betreft de lengte en de intensiteit van het traject dat je bij haar volgt. Ze weet voor mij de juiste balans in betrokken-nabijheid en liet me op mijn gemak voelen, waardoor ik mij open kon stellen en kon leren."