Psycholoog Rotterdam

Psychologenpraktijk Eleison heeft ook een praktijkruimte op de derde verdieping van het ‘Thornico Building’ in hartje Rotterdam. Je kunt de ingang nemen naast het restaurant ‘Shabu Shabu’ Vervolgens neem je de lift naar de derde verdieping. Uit de lift ga je twee keer rechts. Je kunt dan plaatsnemen bij het wachtzitje van ‘Workspot’. Hier word je opgehaald voor je gesprek. De praktijkruimte in Rotterdam is goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn en/of gebruik maken van een rolstoel.

Bereikbaarheid met de auto

De praktijk in Rotterdam is goed bereikbaar met de auto. Je kunt je auto parkeren in de parkeergarage die zich achter het Thornico Building bevindt.

Bereikbaarheid met OV

De praktijk in Rotterdam is erg goed te bereiken met openbaar vervoer. De praktijk is gelegen tussen twee metrostations in: Beurs en Eendrachtsplein, deze zijn beide op maximaal 5 minuten loopafstand. Ook stoppen er veel trams bij de tramhalte ‘Beurs’ en ‘Eendrachtsplein’. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf Rotterdam Centraal Station te komen wandelen. Dit duurt ongeveer 20 minuten.

Openingstijden

Vrijdag
09:30 - 16:00 uur